"Yuki is voor mij een uitkomst. Geen papieren rommel meer. Aankopen, scannen en versturen. Snel, makkelijk en lagere kosten."

Marco van Wijnbergen, MCMedia

De organisatie

Hulleman & De Bis is een veelzijdig accountantskantoor gevestigd in Loosdrecht. Gerrit en Arletta de Bis Hulleman leiden het kantoor. In juni 1959 startte de vader van Gerrit onder de naam D. de Bis het accountantskantoor op landgoed Eikenrode in Loosdrecht. In september 1996 namen Gerrit en Arletta de organisatie over.

De doelgroep van Hulleman & De Bis bestaat voornamelijk uit midden- en kleinbedrijf en startende ondernemers. Daarnaast verzorgen zij controle werkzaamheden.

Ervaring

Wij hebben meer dan vijfenvijftig jaar ervaring. Onze organisatie is aangesloten bij diverse beroepsorganisatie waaronder de koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). Zij stellen hoge eisen aan kwaliteit en scholing. Wij hebben meerdere periodieke toetsingen gehad en zijn meerdere keren goed beoordeeld door de Raad voor Toezicht zonder opmerkingen of aanbevelingen.

Wij streven naar hoge kwaliteit en schakelen daarom regelmatig de experts in van Extendum, hét kennis- en adviescentrum voor accountantskantoren.

Goed bezig

Ons streven is de natuur zoveel mogelijk te sparen. Daarom doen wij veel digitaal, printen zo min mogelijk en recyclen de zaken die dit toelaten.

Museum of maatschappelijk organisatie? Dan bieden wij je een gereduceerd tarief omdat wij jullie graag helpen bij het bereiken van jullie doel.

Visie

Hulleman & De Bis streeft naar een administratieve en fiscale markt waar betrokkenheid en persoonlijk contact goed samengaan met technologische ontwikkelingen.

Missie

Hulleman & De Bis biedt zowel on- en offline administratieve, fiscale ondersteuning, advies, financiële planning en bemiddeling. Door haar kleinschaligheid en betrokkenheid kennen de accountants de klant persoonlijk.

Kosten

Samen zoeken wij het beste kostenplaatje, met een maandelijks vast bedrag te betalen. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en houd je altijd overzicht.

Persoonlijk contact

Klanten verwachten steeds meer 24/7-service. Door onze organisatie klein te houden hebben wij korte communicatielijnen zodat wij onze klanten kennen en daardoor kunnen wij snel jouw vragen beantwoorden. Afspraken worden gemaakt en nageleefd.

Gerrit

de Bis

06 39133017


Eigenaar & directie
All round expert/adviseur. Efficiënt en afspraak is afspraak.

Arletta

de Bis Hulleman

055 2002666


Eigenaar & directie
Specialist in estate planning en mediation. Doortastend en empatisch.

Khan d’Or, Khandor

035 7600684


Sinds bijna 10 jaren de kantoor hond. Relax en koekjes.